2010-11-25 :: KRYPTERA DINA FILER GRATIS OCH ENKELT MED TRUECRYPT

Truecrypt heter programmet, som är gratis, har funnits en längre tid och har fått uppmärksamhet för sin förmåga att både kryptera och dölja innehåll på hårddiskar. Truecrypt går dock utmärkt att använda även för att kryptera externa masslagringsenheter som usb-minnen.

Det enda som krävs är man ägnar en liten stund till installation och konfiguration. Därefter kan programmet använda olika algoritmer för kryptering av innehållet, inklusive standarderna aes-256 och Serpent, som båda använder sig av 256-bitars nycklar.

Truecrypt version 6.1a finns tillgänglig utan kostnad via Truecrypts sajt och fungerar för Windows, Mac och Linux. Behöver du hjälp att göra dina USB minnen eller hårddiskar krypterade och öka er säkerhet. tveka inte att kontakta oss. Du kan alltid maila sales@acit.se för att få en offert och mer information. behöver du hjälp kontakta support@acit.se eller besök support.acit.se för mer information.

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.