2011-01-19 :: eyeOS, Vår multikompatibla molntjänst lanseras

Hej kära blogg läsare!

Vi har flera gånger lagt upp olika betydande artiklar som är viktiga för dig och ditt företag. Vi har genomfört stora förändringar och hakat på mycket av molntjänsten och har i dagsläget uppdaterat vår Webbserver och lagt in ett nytt OS baserat på Unix för att inte behöva bry oss om licenskostnader som har en tendens att skena när man erbjuder denna typen av tjänst. Vi har även tagit hänsyn till att man använder mobilen och erbjuder en mobil tjänst till molnet på en av våra testmobiler ser det ut som följande:

Vi håller just nu på att knyta en Iphone applikation och en S60 symbian applikation då detta når flest tänkbara kunder. Vill du smygkika lite på hur skrivbordet ser ut så håll utkik och anmäl dig genom att kontakta oss.
Dessutom så anser vi att vi har tagit tillräckliga säkerhetsåtgärder med brandväggar och nyligen uppdaterat med hela 2 TB till det nya OS’et samt en extra disk på 500GB vilket borde täcka första halvårets kapacitet. Hela OS’et är migreringsbart och man har tagit hänsyn till flexibilitet att kunna logga in överallt och helatiden kunna komma åt sina filer. Vill du köpa vår Molntjänst? anmäl dig för att få ett konto. Just nu erbjuder vi testkonton med 4 månader gratis.

Nedan finner du print screen’s från den nya molntjänsten login och skrivbord. :

Detta är inloggningsrutan som man möts av när man besöker sidan. du kan själv besöka sidan genom att gå till http://cloud.acit.se/

Du kan ansöka om ett gratis konto eller köpa ett konto genom att kontakta vår säljavdelning, sales@acit.se. Molntjänsten innefattar både texteditor och lagring av både kalender och kontakter samt Excel funktioner. Man kan göra precis allt som behövs för att jobba. dessutom kan man installera egna program vilket kräver endel kunnande om unix OS men vi gör självklart detta åt dig när du är kund hos oss. I dagsläget är sidan internationellt anpassad varför det språk som används är engelska. någon svensk översättning är inte planerad att ske då många använder engelska som affärs språk.

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.