2011-02-27:: ACIT BLIR ÅTERFÖRSÄLJARE TILL ESET & NOD32

Ärade läsare. vi har nu äntligen bestämt oss för en smidig och smart antiviruslösning där vi har allt i från ESET’s server lösnigar till nod32 för privatpersoner. Detta betyder att Vi nu kan erbjuda dig en bättre lösning som är billigare för dig när du tänker på säkerhet för din dator. Vår VD som skrev på avtalet efter månader av förhandling beskrev det så här:”Eset har en förmåga att erbjuda det vi vill för att kunna leverera en fullskalig IT lösning till ett pris som brädar alla andra konkurrenter.”

Vi är därmed stolta återförsäljare av NOD32 & ESET.

För att beställa offerter på nod32 eller ESET kontakta projektgruppen eller använda formuläret här.

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.