2011-03-09 :: Vårerbjudande, Bärbar Latitude™ 2100-minidator

Här Följer ACIT’s Vårerbjudande från en av våra partners.

Bärbar Latitude™ 2100-minidator

Latitude™ 2100 är kompakt, lätt och utformad för att erbjuda bra samarbets- och anslutningsmöjligheter och är perfekt för växande företag som vill ha en bra datorlösning till en låg kostnad. Utformad för företag som vill ha kraftfulla prestanda och avancerad hanterbarhet, säkerhet och energieffektivitet.

4.062:- inkl installation till domän med dina programvaror. Exkl. moms och fraktkostnad Exkl. moms och fraktkostnad

SPECIFIKATION:
• Processorn Intel® Atom® N270 (1,6 GHz)
• Linux OS – Ubuntu Edition 9,04
• 10,1-tums WSVGA-skärm (1 024 x 600)
• 1 GB DDR2 SDRAM-minne på 800 MHz
• SATA-hårddisk på 160 GB (5 400 v/min)
• Äkta Windows® 7 Starter
• Dell Wireless 375 Bluetooth® 2.1
• Dell Wireless 1397 (802.11a/b/n)
• 3-cells primärt litiumjonbatteri för 2100 (56 wattimmar)
• Inbyggt tangentbord med single
pointing-teknik
• 1 års hämta/lämna-service

För beställning kontakta projektgruppen på: projektgruppen@acit.se eller 031-31 33 160 extn 203. Du får en offert att godkänna innan beställningen går igenom.

Varmt välkommen önskar Projektgruppen genom Erik Rosenberg

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.