Länkar

ACIT-SHOP

ACIT- CLOUD

ACIT-SUPPORT

ACIT-WEBB

-ACIT-PRODUCTS

– ACIT Om Oss

Press

Pressinformationen är inte tillgänglig för allmänheten. För att ackreditera dig, maila till press@acit.se med namn, persnr, ftg namn, presskortsnr samt vilken tidning eller förlag du jobbar åt. Inkludera även din chefs fullständiga namn då vi vill kontrollera att du är behörig att läsa den information som finns. Du använder enkelt länken för att logga in och ta del av vår press information. LOGIN Observera, för fullständiga villkor kontakta oss, alla filer är krypterade och genom att använda lösenordet för att ta del av dem så godkänner du avtalet. Ingen information får göras offentlig för nerladdning i orginal om så ej anges. Loggor etc ska heller inte göras tillgängliga för annat än publisister som önskar trycka dessa. de ska också skalas ner från fullformat till mindre för att minska risken för illegal certifiering eller liknande verksamheter.

För jour frågor kontakta vår VD.

Kontaktuppgifter:

Erik Rosenberg
0738 333 229
vd@acit.se

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.