Webtjänster (info)

ACIT jobbar kontinuerligt med webbsidor och tillhandahåller tjänster på våra egna serverar men begränsad trafik. vi har flera partner som tillhandahåller långsiktig hosting där vi kan hjälpa till att installera er hemsida snabbt och säkert. Vi pratade med en av våra utvecklare och bad henne beskriva hur det är att jobba med ACIT.

“Att jobba med ett företag som hela tiden har så stor kompetens känns tryggt, jag har alltid någon att fråga och känner att jag får så mycket mer gjort.” Nina – Webbutvecklare ACIT

Precis så jobbar vi för att säkerställa att vi ger dig ett bra pris på en tjänst du garanterat blir nöjd med.Därför har vi också sammanställt en lista med vanliga paketlösningar som har ett lite bättre pris:

• Design till Webbplats (startsida)

• Design till webbplats inkl undersidor

• CMS system och tillägg som funktioner, appar och program.

• Design + XHTML och CSS (startsida)

• Blogg enkel redigering och mobiltjänster för bloggning

• Portal med inloggning

Tveka inte att kontakta oss idag för att ge oss en möjlighet att sänka din kostnader. Ge din hemsida ett lyft eller minska den tiden som dina anställda måste lägga för att uppdatera din hemsida.  Kontakta idag och spara redan nu.

————————————————————-
För större beställningar av portaler, Web shoppar, produktsidor med mera kontakta oss.

————————————————————-

BESTÄLL NU? RING 031 – 31 33 160 eller maila web@acit.se

Färdiga Webb paket ( Standard )

• Design till webbplats (startsida)
ACIT skapar en unik design för en startsida. Designen levereras i .psd-format och e-postas till kunden.
Timpris: 800kr/tim
Paketpris: 5 900 kr

• Design till webbplats (startsida + 6 undersidor)
ACIT skapar en unik design för en startsida och upp till 8 undersidor. Designen levereras förslagsvis i .psd-format eller som HTML
Timpris: 800kr/tim
Paketpris: 7 300 kr

• Design + XHTML och CSS (startsida)
ACIT skapar en unik design men kodar även upp denna design, som består enbart av en startsida, i validerad XHTML och CSS som inte bara är validerad utan även handkodad och validerad enligt W3.org gällande internetstandard.
Timpris: 900kr/tim
Paketpris: 9 500 kr 

• Design + XHTML och CSS (startsida + 8 undersidor)
ACIT skapar en unik design men kodar även upp denna design, som består enbart av startsida och 8 undersidor, i validerad XHTML och CSS som inte bara är validerad av w3.org gällande internetstandard.
Timpris: 950kr/tim
Paketpris: 14 900 kr

• XHTML och CSS av befintlig design (startsida)
ACIT kodar upp en startsida av en befintlig design, som ges av kunden själv, i validerad XHTML och CSS som inte bara är validerad av w3.org gällande internetstandard.
Timpris: 1000kr/tim
Paketpris: 7 900 kr

• Implementering av CMS system
ACIT implementerar en design som ges av kunden för att bygga upp ett CMS system bakom sidan för enkel administration av flera användare.
Timpris: 1000kr/tim
Paketpris: 8 700 kr 

• Grafisk formgivning
Det kan röra sig om utformning av diverse olika trycksaker så som affischer, logotyper, annonser i dagspress, banners i flash eller HTML5 etc.
Timpris:900kr/tim
Paketpris: kontakta sales@acit.se då det är mycket varierande.

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.