Länkar & Info

• IP adressering

•Egen DNS

• Portabla kontoret( VPN )

• Egen Exchange mail

• Virtuella Diskar

• Anpassad server för dina behov

ACIT jobbar kontinuerligt med IT-Infrastruktur lösningar för företag där funktion snabbhet och säkerhet är i fokus. Vi har flertalet partners som kan tillhandahålla alla produkter när de behövs. Vi hjälper er att konfigurera och underhålla systemen så att ni kan tänka på annat. Vi pratade med en av våra Serveradministratörer och bad honom beskriva hur det är att jobba med ACIT.

“Förut jobbade jag bara med Windows, På ACIT har jag fått lära mig att tänka bredare med alla OS och programmera Linuxlösningar till Windows servrar. En ny dag ger mig hela tiden nya utmaningar som jag älskar.” Oskar –  ServerAdministratör, ACIT

Precis så jobbar vi för att säkerställa att vi ger dig ett bra pris på en tjänst du garanterat blir nöjd med. Tveka inte att kontakta oss idag för att ge oss en möjlighet att sänka dina fasta kostnader. Kontakta oss idag och spara redan nu.

————————————————————-
För Större beställningar så tillämpar vi offertförfrågan. vi kommer tydligt specificera vad som ingår och inte. vill man lägga till något kan detta göras efter hand. men kontakta alltid den säljaren du beställde från.

ACIT erbjuder produkter, tjänster och lösningar inom it-infrastruktur.

ACIT bistår er med it-inftrastruktur som främjar er verksamhets produktivitet och effektivitet.

  • Samverkan
  • Klient
  • Datacenter
  • Kommunikation

Vår affärsidé bygger på att vi är obundna gentemot tillverkare och andra leverantörer. Med en kompetens som är både bred och djup kan vi nyttja marknadens utbud inom alla områden. Och vi är fria att rekommendera de produkter och applikationer som gör störst nytta i er verksamhet. Vi har i samband med detta ett brett nätverk av partners som kan hjälpa dig och oss att hitta den billigaste lösningen för dig.

För mer info om specifika områden klicka på länkarna till vänster.

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.