Nyheter

2013-05-01 :: ACIT bygger broar

2011-03-29 :: Microsoft Tech Days

2011-03-25 :: Microsoft Management Summit

2011-01-30 :: Cisco Live i London

2010-12-09 :: Maximise Virtualization ROI

2010-10-25 :: Live Essentials uppdatering släpps

2010-10-21 :: Windows Phone 7 släpps i Sverige

2013-05-01 :: ACIT bygger broar

Vi öppnar möjligheterna för nya partners och kunder genom att starta ett stort projekt för att utnyttja oss själva och våra partners gemensamt.

Mer info kommer snart

2011-03-29 :: Microsoft Tech Days

Den 29:e mars så startar årets upplaga av tech days. det är i vanlig ordning Microsoft som bjuder in talare och erfarna tekniker för att diskutera “The Cloud Story” och vidareutveckla och informera om nya produkter och tjänster. Man kommer även vidare förklara och berätta om fördelar med just Cloud tjänster. För anmälan eller mer information. klicka här.

2011-03-25 :: Microsoft Management Summit

Microsoft Management summit hålls årligen i Las Vegas.

http://www.mms-2011.com/

2011-01-30 :: Cisco Live i London

Knowledge is power. Det är ledordet för årets konferens i London. vill du åka på konferensen som pågår från 30 januari-3 februari 2011. Tveka inte att höra av dig. sales@acit.se tar emot din anmälan och bokar in dig till konferensen ca pris är 15 000:- ex moms och vi kommer även att få se Cisco demonstrera nya tjänster och fördelar som är kopplade till “live”.

2010-12-09 :: Maximise Virtualization ROI

Maximise Virtualization ROI with Dell/EMC Unified Storage, Data Domain, and VMware 4.1. Släpp loss nya effektivitetsvinster i ditt företag med möjlighet att virtualisering. Välja en skalbar, flexibel och integrerad lagring och server-lösning för att lagra och skydda företagets information. Det är viktigt för att öka din konkurrenskraft, ACIT hjälper dig att integrera Dells hårdvara med din mjukvara för att göra det enkelt. Se gärna seminariet från Dell.

rfiolfisdlfildsö
dsada
dasdsa
dsadsa

cuifon test

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.