Avdelningar

• Ledningen
Kontakt: ledning@acit.se
Telefon: 031 31 33 16 0

•ACIT -SHOP
Kontakt:shop@acit.se
Hemsida: shop.acit.se
Telefon: 031 31 33 16 0

• Web-design & Programmering
Kontakt: web@acit.se
Hemsida: web.acit.se
Telefon: 031 31 33 16 0

• Säljavdelningen
Kontakt: sales@acit.se
Telefon: 031 31 33 16 0

• Supportavdelningen
Kontakt: support@acit.se
Hemsida: support.acit.se
Telefon: 031 31 33 16 0

• Projektgruppen
Kontakt: projektgruppen@acit.se
Telefon: 031 31 33 16 0
– Projekt Hemsidor:
– cloud.acit.se
– nas.acit.se

Om ACIT

ACIT grundades under sista kvartalet 2009, Vi har en gedigen kompetens och växer snabbt i takt med allt nöjdare kunder expanderar vi kontinuerligt. Vi har som mål att alltid satsa på lösningar som ger mer. Utveckla egna lösningar som är enklare för kunder och ger oss själva mindre underhållsarbeten med mjukvaran. På så sätt sparar våra kunder flera hundra tusentals kronor som annars skulle vart driftskostnader.

Bolaget bildades som en firma för att jobba med konsultverksamhet inom IT-blocket. Att vi på senare år har arbetat fram lösningar och varumärken så som ACIT-SHOP och vårt egna supportforum (support.acit.se) som är öppet för alla. Vi finansierar mycket av vår öppenhet med annan reklam både från vår egna shop och externa länkar.
under 2010 senare kvartal så lanserades vår interaktiva Molntjänst som en del i utvecklingen. Där erbjuder vi en billig och enkel lösning för mindre företag som vill slippa tänka på licenskostnader och serverar. ACIT-CLOUD riktar sig till småföretagare som vill ha en enkel och stabil plattform att arbeta på. Vårt mål är att du enkelt och tryggt ska hitta din lösning tillsammans med oss.
Att välja ACIT ska vara tryggt säkert och enkelt. du vet hur du vill att det ska fungera eller vad du vill ha vi har lösningen till dig. Där tar vi vår ståndpunkt och låter dig prata med tekniker som kan och förstår kunders behov. Vår verksamhet är idag uppbyggd av olika avdelningar vilka du hittar adresser till vänster. De olika avdelningarna är i mångt och mycket separerade ifrån varandra men tack vare flera egenutvecklade tjänster är alla på samma plats. Det kallar vi:”make IT simple”.

Våra framtidsvisioner.

Vi ser mycket starkt på tillväxten och behovet av bra IT tjänster ökar stadigt samtidigt som vi ser att vårt starkaste vapen inom programmeringen gör Linux baserade serverteknologier ännu vassare än de befintliga Windows serverar som finns idag.

Ur företags aspekt så tror vi på tillväxt utan massproduktion med exklusivitet och känsla som ledord. I takt med att vi själva och våra konkurrenter utvecklar produkter så kommer vi att kunna erbjuda fler och ännu bättre tjänster till ett konkurrenskraftigt pris.

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.