Certifierade Partnerskap

• Dell Computers

Dell tillhandahåller bra priser för oss och våra kunder på deras produkter för att säkerställa en bra företagsmiljö.

•Microsoft

Microsoft Ger oss möjlighet att hjälpa er att välja bland deras mjukvara samt modifiera den efter era behov.

•Cisco

Cisco erbjuder oss produktkännedom om deras produkter

•ESET

Eset/nod32 tillhandahåller mjukvara som vi är certifierad återförsäljare åt. vi kan här erbjuda kompletta lösningar för ditt företag vad det gäller säkerhet. maila antivirus@acit.se för mer information och offert.

Partners

ACIT har ett brett utbud av partners och vi jobbar ständigt på att ge dig som kunde det bästa. För närvarande erbjuder vi rabatterade produkter från Dell på bland annat deras bästa serverar i Poweredge serien.
Vi har även ett stort samarbete med Microsoft och gör kontinuerligt utbildningar hos dem för att säkerställa att vi är längst fram i utvecklingen.
Som vår VD sa:”Om vi ska vara längst fram får vi tipsa tillverkarna om hur de ska komma längre fram…”
Vi erbjuder också ett brett urval av infrastrukturprodukter och jobbar hela tiden med att förbättra våra lösningar.

För att ligga långt fram i säkerhetstänkandet och erbjuda lösningar som är säkra är vi också återförsäljare åt Eset som har flera val för både privatpersoner och företag. vi kan erbjuda paketerade lösningar med stora rabatter tack vare dessa samarbeten som ger både dig och oss fördelar för att nå målet när det gäller att hitta en konkurrenskraftig IT lösning för både säkerhet, mjukvara och hårdvara.

Detta gör att många kit priser är mycket billigare än om du köpt dem via våra partners direkt. För mer information och råd om inköp och val av mjukvara prata med vår projektgrupp som du når på projektgruppen@acit.se eller 031-31 33 160.

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.