Produkt Länkar

ACIT-SHOP

ACIT- CLOUD

ACIT-SUPPORT

ACIT-WEBB

-ACIT-PRODUCTS

Produkter

Vi erbjuder starka varumärken till låga priser genom vår webb shop.Här kan du handla antingen via faktura eller genom direkt betalning på flertalet olika altenativ.

Vi har givetvis många produkter som är kundfokuserade lösningar för företag där vi tillhandahåller tjänsten eller installerar tjänsten hos företaget på plats. ACIT-CLOUD är en tjänst som man enkelt beställer via sales@acit.se eller genom att kontakta oss.

Grundavgiften är 299:- i månaden för 5 licenser och 100:- per konfigurering och du vill ha in mail etc i molnet. max lagring är 2GB. Mobiltjänsten ingår.

Vår support tjänst ACIT-SUPPORT är en gratis tjänst som fungerar som ett forum. Här kan du fråga frågor och hjälpa oss att bygga vidare på tjänsten för FAQ-Projektet som Peter ska utföra i slutet av andra kvartalet.

På Webbdelen har nina samlat de populära standardtjänster som efterfrågas och lite prisreferenser som man kan luta tillbaka på. Dessa är oerhört billiga och vi är stolta över att kunna presentera ett så pressat pris för dessa tjänster. Klicka här för att komma till webbtjänst sidan. För att nå avdelningen för att beställa offert på jobb eller ställa frågor om vad vi kan göra för ditt företag tveka inte att höra av er till oss genom att kontakta oss.

IT Infrastruktur

När det gäller att hitta en snabb lösning för dig oavsett om du är stor eller liten så sätter vi fokus på säkerhet och stabilitet detta för att säkerställa låga driftkostnader där man nästan upplever att systemen sköter sig själva och underhållet blir lågt. För att även slippa de dyra licenskostnaderna jobbar vi med egna programerare som skräddarsyr dina FTP eller VPN lösningar för ditt företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, klicka här.

Webbtjänster

ACIT tillhandahåller alltifrån stora weblösningar för online shoppar till mindre enkla sidor och vi är experter på att göra din företagshemsida till en smidig mötesplats där dina kunder lätt kan hitta den information de söker efter. Vi jobbar på en mängd olika sätt för att göra dina tjänster lätta för dig och har därför inloggningsverktyg där du enkelt kan editera text och skapa nya sidor. Vill du veta hur din framtida hemsida kan se ut, klicka här.

Support

För att du som företagare ska ha lättare att få hjälp så finns det alltid direktnummer till oss. Detta för att du snabbt ska få hjälp med de problem som uppstår i vardagen med din dator, hemsida eller server. Vi använder oss av ett supportforum där du kan beskriva ditt fel och vi förklarar hur du löser ditt problem. Vid server eller hemside fel så hjälper vi dig helavägen då det kan vara svårt att beskriva. För att komma till vårt supportforum, klicka här.